Late Night Jam site map | powered by management Boston Tea Party
Late Nigth jam .com
Get the Flash Player to see this rotator.
  Late Night Jam: de unieke live band setting waarbij het publiek direct verbonden is met de show via een huiskamer-lounge sfeer of dance ambiance.
  Late Night Jam Lounge: relaxed easy-going muzikale jam met bekende groovy nummers in warme huiskamer lounge-sfeer
  Late Night Jam Dance: (h)eerlijk swingend ongedwongen uit-je-bol Dance-festijn met het Feest der Herkenning in uiterst knusse setting
  Late Night Jam Agenda: ervaar zelf de unieke sfeer van de Late Night Jam bij onze openbare shows
  Late Night Jam Add-ons: Het LNJ standaard pakket is uit te breiden met een veelvoud aan mogelijkheden, de zogenaamde Add-ons.
  Late Night Jam Media: beluister en bekijk de Late Night Jam gevangen in audio en video
  Late Night Jam Foto's: bekijk de foto's van de laatste optredens
  Late Night Jam de Band: maak kennis met de Late Night Jam muzikanten
  Late Night Jam Techniek: licht, geluid, podium en stroom-info
  Late Night Jam Gastenboek: Heb je de Late Night Jam meegemaakt? Schrijf dan wat leuks in ons gastenboek!
  Late Night Jam Log-in: voor bandleden, klanten en evenmentenburo's
LNJ

Antwoord op veel gestelde vragen

Samenstelling band
De standaard samenstelling van de Late Night Jam band bestaat uit drums, bas, gitaar, toetsen, saxofoon, percussie en 4 zangers / zangeressen. Uitbreiding volledige blazerssectie van 3 man of andere instrumenten is evt. mogelijk. De technische ploeg bestaat standaard uit 4. De standaard bestaat de LNJ dus uit 10 bandleden en 4 man techniek (totaal dus 14 personen).

Grootte podium
Er zijn 2 podiumopstellingen mogelijk:
1. Veelal gebruikt bij de LNJ Loungeopstelling: de band staat in het midden van de zaal opgesteld, gelijkvloers met het publiek en het publiek zit/staat/danst daar omheen. In deze uitvoering is een podiumplek van ca 6x6 meter nodig en voldoende hoogte voor de ronde licht- en geluidsopstelling. Daaromheen zal nog ruimte moeten zijn voor het publiek.
2. Bij de conventionele opstelling - veelal de opstelling bij LNJ Dance - vraagt LNJ een podium van ten minste 8x5 meter (40 of 60 cm hoog) met rondom (links, rechts achter) van het podium 1,5 meter vrij voor het opstellen van de licht en geluids-apparatuur. Beter is een podium van 10x6 meter, absoluut minimum is 6x4 meter met rondom 1,5 meter vrij.
Bij buitenpodia dient de podiumruimte voor de band ten minste 8x5 meter te bedragen. Daarbij moet worden opgeteld de ruimte voor het licht (1 tot 2 meter achter de band op het podium) en de PA-boxen (2 meter aan weerszijden van de band) op het podium. Voor band en techniek is daarmee een buitenpodium nodig van ten minste 12x6meter. Alleen indien er aparte PA-wings zijn kan het podium tenminste 9 meter breed zijn.
opstellingen van de Late Night Jam

Capaciteit licht en geluid
Standaard heeft de LNJ voldoende licht en geluid mee voor 600 personen indoor (tent of outdoor vereist meer/anders geluid).

Speeltijd van de band
Een show van Late Night Jam Lounge of Dance betaat uit 2 sets van 75 minuten in een tijdsbestek van 3,5 uur (inbeginsel tot maximaal 01:00).
Voor de techniek gaan we uit van een standaard maximaal tijdbestek van 5 uur vanaf tijdstip operationeel (30 minuten voor ontvangst van de gasten / zaal open) tot einde show (start afbouw).
LNJ vraagt 3,5 uur ongestoorde bouw- en soundchecktijd. Dat betekent dat we graag 4 uur voordat de gasten verwacht worden / de zaal opengaat, met de techniek de zaal betreden.
Een voorbeeld tijdschema zou kunnen zijn (maar andere afwijkende ideeŽn en suggesties zijn welkom):
16:00-19:00  opbouw techniek Late Night Jam
18:30-19:00  aankomst en opstellen bandleden LNJ
19:00-19:30  soundcheck bandleden LNJ
20:00-21:30  Late Night Jam DJ Continu*
21:30-22:45  Late Night Jam 1e show
22:45-23:15  Late Night Jam DJ Continu*
23:15-00:30  Late Night Jam 2e show
00:30-01:00  Late Night Jam DJ Continu* afterparty
01:00-03:00  einde feest, afbouw techniek
* DJ is optioneel

Verzorging van de band en techniek
Voor onze 9 bandleden en de ten minste 4 technici vragen we een voldoende grote - uit de herrie - kleedkamer met spiegel, verlichting, verwarming, hygiŽnische faciliteiten met stromend water zeer nabij en binnen een redelijke afstand tot het podium.
Verder vragen we een goede voedzame maaltijd voor elk bandlid en technicus (14 pax), graag beschikbaar 15 minuten voor het tijdstip van operationeel.
Voor de band en crew vragen we voldoende (ook enkele alcoholische*) consumpties.
*beneveld zal niemand zijn, bovendien moet ieder bandlid weer terugrijden

Koffie, thee en broodjes (wat anders te eten), voor of direct na de laatste set, wordt als aansterking voor de terugreis voor bandleden en technici zeer op prijs gesteld.

Laden, lossen & opbouw: toegang tot de lokatie
De apparatuur van de Late Night Jam wordt vervoerd in een vrachtwagen van ca 9 meter lang, 3m40 hoog (leeg 3m60), 2m50 breed en 8 ton zwaar. De toegangsroute naar de locatie moet hierop berekend zijn. De route (die de technici met de apparatuur vanuit de vrachtwagen moeten afleggen) naar het podium dient effen, verhard, zonder trappen en treden zijn. Gras, zand, kinderkopjes, keien en anderszins oneffen routes tot het podium kunnen dus een probleem zijn. Neem dan svp even vooraf contact op voor een aangepaste oplossing
In geval van een afstand tot het podium van meer dan 15 meter vanaf de vrachtwagen tot aan het podium en/of in het geval van een lift (danwel bij oneffen en lastige routes) is aanvaardig van de show in overleg en zullen - afhankelijk van de omstandigheid en na goedkeuring door LNJ - tegen meerprijs 1 of meer extra technici worden ingezet.

Plaatsing van de licht-, geluidsapparatuur & zaaltafel
Plaatsing van licht en geluid zal direct naast, achter en boven het podium geschieden. Zie voor een verduidelijkende tekening bij het hoofdstuk techniek
De plaatsing van de zaaltafel (FOH) kan in onderling overleg gebeuren. Plaatsing van de FOH zal echter altijd moeten zijn binnen de geluidsstraal van (de hoorn van) ten minste 1 van de geluidspeakers en op een afstand van ca 10 tot 20 (openlucht: 20 tot 40) meter van het podium, gelijkvloers (op eenzelfde hoogte als het publiek) en niet op of onder een balkon. Zie voor mogelijkheden bij het hoofdstuk techniek.
Direct naast, achter of bij de FOH wordt de lichttafel geplaatst. Gezamenlijk nemen de tafels ca 1,5x2 meter in beslag. De tafels worden netjes afgewerkt met zwart doek.

Elektriciteit
Benodigde stroom voor een standaard licht- en geluidsset tot 600 personen indoor (een tent of outdoor is geen tent): twee (2) stuks 32 Amp krachtstroomaansluitingen.
De krachtstroomaansluiting(en) (380 Volt) dient (/dienen) te bestaan uit 3 fasen, nul en een deugdelijke aarde (CEE-form). Aansluiting(en) binnen 5 meter van het podium.
Indien er andere stroomvoorzieningen zijn, hoeft dat geen probleem te zijn, wel graag even melden.

Parkeren
We gaan ervan uit dat de opdrachtgever kan zorgen voor een adequate, veilige en gratis parkeerruimte voor tenminste 1 vrachtwagen van de techniek en voor de personenauto's van de bandleden en enkele techniek (totaal 10 stuks). Indien gratis parkeerruimte of uitrijdkaarten niet beschikbaar zijn zal een standaard bedrag voor de parkeerkosten in rekening worden gebracht (conform de prijslijst).

Binnensteden
Indien de vrachtwagen na het laden en lossen niet in de zeer directe nabijheid van de locatie kan blijven staan - vaak het geval bij binnensteden en de randstad - is vanwege Arbo-vereisten een aparte chauffeur / technicus noodzakelijk.
Uitleg: De extra kracht is nodig  omdat gedurende de 3 uur opbouw en 1,5 uur afbouw continu 4 technici nodig zijn. De extra technicus / chauffeur heeft veelal een uur voor en na de show nodig om de vrachtwagen van de laad- en losplek te halen en elders te parkeren en middels ander vervoer naar of van de locatie te komen. Het zelfde verhaal geldt nachts bij het ophalen van de vrachtwagen en op de juiste laad- en losplek zetten.

 

 

 

Late Night Jam FAQ

Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Samenstelling van de band
Grootte van het podium
Capaciteit van de licht en geluidsinstallatie
Speeltijd & meer tijdinfo
Verzorging van de bandleden en techniek
Laad-, los- & opbouw mogelijkheden
Plaatsing van de apparatuur
Electriciteit
Parkeren
Binnensteden

 

 

Late Night Jam Zoeken

 
zoeken op Late Night Jam .com

 

Mede mogelijk gemaakt door:

powered by management Boston Tea Party

Get the Flash Player to see this rotator.

 

Late Night Jam Social networksgastenboek

 

 

 

 

 


 

 
         
© Late Night Jam .com Late Night Jam Home
LNJ Concept
LNJ Lounge
LNJ Dance
Repertoire
Agenda
Add-ons:
- DJ
- Star guests
- Zaalaankleding
- Luxe LNJ Catering
- Extra licht & geluid
Media:
- Audio
- Video
Foto's
Bandleden
Gastenboek
Links premium & bandleden
Techniek:
- Podiumopstelling
- Technische rider
- Lichtplan
- Stroom & agregaat
Info
Info-formulier
FAQ veelgestelde vragen
Prijslijst, mogelijkheden

Google-zoeken op LNJ
Organisatie- &
evenementenburo's
Bijlage
Algemene voorwaarden
Late Night Jam .com
powered by management Boston Tea Party
T +31 (0) 73 711 90 10
F +31 (0) 84 83 09 888
W www.latenightjam.com
E info@latenightjam.com

[Log-in]